Kevon kanjonin rosvo

Kevon kanjonin rosvo on (varhais)teini-ikäisille suunnattu nuorten seikkailukirja, jonka tapahtumat sijoittuvat Suomen Lappiin ja siellä erityisesti sekä Saariselän alueelle että Kevon kanjonin seutuun Kevon luonnonpuistossa.

Lue lisää

  

Afrikan eläimiä nuorille ja lapsille

Tansania

Suojelualueet ja safarikohteet

Suuri vaellus

Täydentäviä eläinkuvia

Muita safarikuvia

Kirjallisuutta

Tämä sivusto sisältää Afrikan elämiä nuorille ja lapsille -kirjaan liittyvää tausta- ja tukiaineistoa. Kustantaja on koostanut sivuston sille tulleiden ehdotusten seurauksena. Sivusto on tarkoitettu ensisijaisesti helpottamaan ja monipuolistamaan kirjan käyttämistä opetuksen oiheisaineistona. Käyttörajoitteena todetaan, että sivusto on julkaistu sitoumuksetta sen laajentamiseen tai muuhunkaan ylläpitämiseen..

[Sivustolla julkaistut kuvat ovat karttoja, karttapiirrosta ja lippukuvaa lukuun ottamatta Afrikan eläimiä nuorille ja lapsille -kirjan tekijöiden ottamia ja heidän tekijänoikeutensa piirissä. Kuvia saa käyttää kirjan sisältöön liittyen opetuksen oheisaineistona hyvää tapaa noudattaen. Karttaotteet ja lippukuva ovat internetistä ja niiden käyttö on rajoitettua. Suurta vaellusta kuvaava karttapiirros on Olli Marttilan kirjasta ja sen käyttö on rajoitettua.]
 
[paluu kustantajan etusivulle]