Uusia painoksia

Painettuina painoksina on julkaistu nuortenkirjat Temppelin aarre, Vaarallista rakkautta jumalten saarella ja Seikkailu dinosaurusten maassa.

Lue lisää

  

Seikkailu eksoplaneetalla

Nuortenkirja / nuorten scifi-seikkailu / seikkailukirja. Scifi-seikkailuja multiversumissa -nuortenkirjasarjan toinen teos.

Avaruudessa oman aurinkokuntamme ulkopuolelta on löydetty jo tuhansia ns. eksoplaneettoja. Osa niistä saattaa olla myös meidän tuntemalle elämälle suotuisia, mutta osalle on voinut syntyä aivan erilaisia elämänmuotoja, jotka kenties ovat kehityksessään jopa ihmiskuntaa pitemmällä.

Seikkailu eksoplaneetalla kertoo kahden kaksosnuoren - tytön ja pojan - ja heidän tiedemiesvaarinsa vaarallisesta tutkimusretkestä eksoplaneetalle, jonka keskustähti Kapteyn kiitää usean valovuoden päässä Linnunradan halki. Sinne heidät siirtää supertehokas kvanttitietokone, joka hallitsee ihmiskunnan kaikkea tietoa. Eksoplaneetalla seikkailijat kohtaavat elämää, joka aluksi vaikuttaa vastaavalta kuin maapallolla, mutta osoittautuu sitten ihmiskuntaa kehittyneemmäksi.

Sarjan teokset ovat itsenäisiä ja niissä ei ole suoraa juonellista jatkumoa. Sarjan nuoret päähenkilöt ovat seikkailleet sarjan 1. osassa ja myös eräissä Seikkailuja maailmalla -sarjan teoksissa.

Kustantaja: Naruska Saivo Oy

1. painos 2/2015. Kirjan ensimmäinen painos e-kirjana.
Sivuja 91
ISBN: 9789527077030

2. painos 3/2022 on 1. painettu painos
Sivuja 110
ISBN 9789527077184


Sisällysluettelo

Maailmankaikkeus
Eksoplaneetta Kapteyn b
Avaruusmatkan suunnittelua
Tutkimusretki alkaa
Onko täällä elämää?
Yllättävä löytö
Aapo pulassa
Jälleen vankeina
Tuntematon uhka
Mitä ne ovat?
Taistelu
Planeetan valtiasetusivulle>>