Kielletyn kaupungin aarre

Kielletyn kaupungin aarre on (varhais)teini-ikäisille suunnattu nuorten seikkailukirja, jonka tapahtumat sijoittuvat Kiinaan ja siellä erityisesti Kiinan keisarien salaperäiseen Kiellettyyn kaupunkiin Pekingissä. Kiinan yksinvaltiaat keisarit asuivat ja hallitsivat Pekingin Kiel

Lue lisää

  

Seikkailu eksoplaneetalla

Nuortenkirja / nuorten scifi-seikkailu / seikkailukirja. Scifi-seikkailuja multiversumissa -nuortenkirjasarjan toinen teos.

Avaruudessa oman aurinkokuntamme ulkopuolelta on löydetty jo tuhansia ns. eksoplaneettoja. Osa niistä saattaa olla myös meidän tuntemalle elämälle suotuisia, mutta osalle on voinut syntyä aivan erilaisia elämänmuotoja, jotka kenties ovat kehityksessään jopa ihmiskuntaa pitemmällä.

Seikkailu eksoplaneetalla kertoo kahden kaksosnuoren - tytön ja pojan - ja heidän tiedemiesvaarinsa vaarallisesta tutkimusretkestä eksoplaneetalle, jonka keskustähti Kapteyn kiitää usean valovuoden päässä Linnunradan halki. Sinne heidät siirtää supertehokas kvanttitietokone, joka hallitsee ihmiskunnan kaikkea tietoa. Eksoplaneetalla seikkailijat kohtaavat elämää, joka aluksi vaikuttaa vastaavalta kuin maapallolla, mutta osoittautuu sitten ihmiskuntaa kehittyneemmäksi.

Sarjan teokset ovat itsenäisiä ja niissä ei ole suoraa juonellista jatkumoa. Sarjan nuoret päähenkilöt ovat seikkailleet sarjan 1. osassa ja myös eräissä Seikkailuja maailmalla -sarjan teoksissa.

Kustantaja: Naruska Saivo Oy

1. painos 2/2015. Kirjan ensimmäinen painos on julkaistu vain e-kirjana.
Sivuja 91
ISBN: 9789527077030

Sisällysluettelo

Maailmankaikkeus
Eksoplaneetta Kapteyn b
Avaruusmatkan suunnittelua
Tutkimusretki alkaa
Onko täällä elämää?
Yllättävä löytö
Aapo pulassa
Jälleen vankeina
Tuntematon uhka
Mitä ne ovat?
Taistelu
Planeetan valtias