Uusia painoksia

Painettuina painoksina on julkaistu nuortenkirjat Temppelin aarre, Vaarallista rakkautta jumalten saarella ja Seikkailu dinosaurusten maassa.

Lue lisää

  

Kevon kanjonin rosvo

Nuortenkirja / nuorten seikkailukirja Pohjois-Lapin laajalti tunnetuilta seuduilta. Poikakolmikko vaeltelee aluksi Saariselän tuntureilla ja kalastelee Sotajoella. Harripäiden jylhässä Kulmakurussa pojat pääsevät ihailemaan uljasta ja harvinaista muuttohaukkaa. Samalla he joutuvat hätistelemään matkoihinsa linnun pesärauhaa häiritsevän omituisen hiipparin.

Poikien vallusmatka jatkuu Kevon kanjonille, Suomen suurimman kurun maisemiin. Siellä he törmäävät luonnonpuiston säännöistä piittaamattomaan kulkijaan. Tämä osoittautuukin pahimman laatuiseksi luontorikolliseksi. Pelastaakseen luonnonpuiston linnut rosvon tihutöiltä pojat joutuvat turvautumaan voiman käyttöön.

Tämänkin Seikkailuja Lapissa -nuortenkirjasarjan teoksen tapahtumapaikat ovat todellisia. Siten kirja runsaine kuvineen toimii myös kohdekuvauksena. Tutuiksi tulevat mm. Kaunispää, Iisakkipää, Kiilopää, Sotajoki, Kulmakuru ja tietysti myös Kevon kanjoni.

Seikkailuja Lapissa -nuortenkirjasarjan teokset ovat itsenäisiä kirjoja, joissa ei ole muuta juonellista jatkumoa kuin kirjojen päähenkilöt. Sarjalle on tunnusomaista tapahtumapaikkojen autenttisuus.

Kustantaja: Naruska Saivo Oy

1. painos 2013, e-kirja, ISBN 9789526802954
Sivuja 84, värivalokuvakuvitus, kansikuva: Kevon kanjoni

2. painos 5/2020 on 1. painettu painos, ISBN 9789527077115
Sivuja 100, värivalokuvakuvitus.

Sisällysluettelo

Kaunispään verinen menneisyys
Iisakkipää
Suomen vanhimmilla tuntureilla
Kalassa Sotajoella
Kulmakurun valtias
Kulmakurun hiipari
Luomusharjulla
Kevon kanjoni
Kevon kanjonin rosvo
etusivulle>>