Kevon kanjonin rosvo

Kevon kanjonin rosvo on (varhais)teini-ikäisille suunnattu nuorten seikkailukirja, jonka tapahtumat sijoittuvat Suomen Lappiin ja siellä erityisesti sekä Saariselän alueelle että Kevon kanjonin seutuun Kevon luonnonpuistossa.

Lue lisää

  

Murha Niilillä

Nuortenkirja / nuorten dekkari / matkaseikkailu

Kaksoset Heta ja Aapo pääsevät Egyptiin Niilin risteilylle. Tuhansia vuosia vanhat temppelit ja faaraoiden hautakammiot muuttavat mystiset jumalatarut todellisiksi. Mutta todeksi muuttuu myös murharouva Agatha Christien Kuolema Niilillä -salapoliisikertomus, kun murha seilaa Niilillä heidän omassa laivassaan.

Nuoret seuraavat yksityisetsivä Hercule Poirotin jalanjälkiä ja neuvokkuudellaan kiristävät silmukan murhaajan ympärille. Faaraon kosto kohtaa rikollista.

Kirjan tapahtumapaikat ovat todellisia ja tarjoavat lukijalleen runsaasti tosipohjaista perustietoa muinaisesta Egyptistä. Kirjassa on kohdeseuduilta runsas värivalokuvakuvitus, minkä ansiosta kirja toimii myös kohdekuvauksena. Kirjan myötä lukijalle tulevat tutuiksi mm. Luxor, Assuan, Karnakin temppeli, Luxorin temppeli, Kuninkaiden laakso, Edfu ja Niili.

Kustantaja: Naruska Saivo Oy
1. painos 2013.

Kirja on kovakantinen, värikansi.
Sivuja 128.
Kuvituksena runsaasti värivalokuvia.

2. painos e-kirjana 2013
Värivalokuvakuvitus
Saatavana mm. Elisan e-kirjapalvelussa

Sisällysluettelo:

Matkaseurue
Merkillinen kohtaus Karnakin temppelissä
Riitelyä Luxorin temppelissä
Vaara vaani patsaassa
Ilmapiiri kiristyy
Yhteenotto Edfun temppelissä
Yksi on joukosta poissa
Murha Niilillä
Kuolema obeliskilouhoksella
Silmukka kiristyy
Faaraon kosto
Murha Niilillä e-kirjana