Uusia painoksia

Painettuina painoksina on julkaistu nuortenkirjat Temppelin aarre, Vaarallista rakkautta jumalten saarella ja Seikkailu dinosaurusten maassa.

Lue lisää

  

Afrikan eläimiä nuorille ja lapsille

ISBN 978-952-7077-07-8
Kirja on A4-kokoinen, kovakantinen, kuvakannella, värikuvasivut, sivuja 36.
Ensimmäinen painos 2019.

Värikuvateos esittelee kuvin ja lyhyin tekstein lähes 50 Afrikalle tunnusomaista eläinlajia. Kuvat ovat tekijöiden Tansanian safareilla ottamia. Kohdealueina ovat olleet Serengetin, Manyaran ja Tarangiren kansallispuistot sekä Ngorongoron suojelualue ja siellä erityisesti Ngorongoron kraatteri.

Kirjan ovat tehneet Matti Uurinmäki ja Aapo Kärkkäinen. Aapo oli tapahtuma-aikaan 13-vuotias peruskoululainen, joka oli safarimatkaajana ja valokuvaajana mainituissa kohteissa.
 
Kirjan voi tilata myös kustantajalta. Katso ohjeet etusivulta. Huom. Kirjaa on jäljellä vain muutama kappale.

etusivulle>>

Tämä sivusto sisältää Afrikan elämiä nuorille ja lapsille -kirjaan liittyvää tausta- ja tukiaineistoa. Kustantaja on koostanut sivuston sille tulleiden ehdotusten seurauksena. Sivusto on tarkoitettu ensisijaisesti helpottamaan ja monipuolistamaan kirjan käyttämistä opetuksen oiheisaineistona. Käyttörajoitteena todetaan, että sivusto on julkaistu sitoumuksetta sen laajentamiseen tai muuhunkaan ylläpitämiseen..

[Sivustolla julkaistut kuvat ovat karttoja, karttapiirrosta ja lippukuvaa lukuun ottamatta Afrikan eläimiä nuorille ja lapsille -kirjan tekijöiden ottamia ja heidän tekijänoikeutensa piirissä. Kuvia saa käyttää kirjan sisältöön liittyen opetuksen oheisaineistona hyvää tapaa noudattaen. Karttaotteet ja lippukuva ovat internetistä ja niiden käyttö on rajoitettua. Suurta vaellusta kuvaava karttapiirros on Olli Marttilan kirjasta ja sen käyttö on rajoitettua.]
 
 

Tansania

Suojelualueet ja safarikohteet

Suuri vaellus

Täydentäviä eläinkuvia

Muita safarikuvia

Kirjallisuutta