Uusia painoksia

Painettuina painoksina on julkaistu nuortenkirjat Temppelin aarre, Vaarallista rakkautta jumalten saarella ja Seikkailu dinosaurusten maassa.

Lue lisää

  

Seikkailu dinosaurusten maassa

Nuortenkirja / nuorten scifi-seikkailu / seikkailukirja. Scifi-seikkailuja multiversumissa -nuortenkirjasarjan kolmas teos.

Viisi nuorta serkusta – kaksi poikaa ja kolme tyttöä – ja heidän tiedemiesvaarinsa pääsevät supertehokkaan kvanttitietokoneen siivittämänä siirtymään dinosaurusten aikaan nykyisen Pohjois-Amerikan mantereelle. Aikahyppy vie liitukaudelle noin 70 miljoonan vuoden takaisiin maapallon olosuhteisiin.

Seikkailu dinosaurusten maassa saattaa retkeläiset monivaiheiselle vaellukselle liitukauden metsiin ja vesille. Matkallaan seikkailijat kohtaavat useita dinosauruksia ja muita jättiläismatelijoita. Useita kertoja retkikunta päätyy hengenvaaraan, josta vain nokkeluus ja rohkeus pelastavat.

Teoksen myötä nuorelle lukijalle tulevat tutuiksi monet Pohjois-Amerikan mantereella liitukaudella eläneet dinosaurukset, muut eläimet ja kasvillisuus. SciFi-sarjan teokset ovat itsenäisiä eikä niillä ole suoraa juonellista jatkumoa. Sarjan nuoret päähenkilöt ovat aikaisemmin seikkailleet sarjan aikaisemmissa osissa ja Seikkailuja maailmalla -sarjan teoksissa.


Kustantaja: Naruska Saivo Oy

1. painos 9/2015. Kirjan ensimmäinen painos on julkaistu vain e-kirjana.
Sivuja 111
ISBN: 9789527077047

2. painos 3/2024 on 1. painettu painos
Sivuja 155
ISBN 9789527077214


Sisällysluettelo

Ensi kosketus dinosaurusten maahan
Hirmukynsien hyökkäys
Salakavala vaara
Tulivuori uhkaa
Vaarallinen lauttamatka
Hyökkäys ilmasta
Merten peto
Elävät panssarivaunut
Tyrannosaurus rex
Maanalainen joki

Painetun kirjan kansi

 

E-kirjan kannet:etusivulle>>