Uusia painoksia

Painettuina painoksina on julkaistu nuortenkirjat Temppelin aarre, Vaarallista rakkautta jumalten saarella ja Seikkailu dinosaurusten maassa.

Lue lisää

  

Kuolema Kultaisessa Kolmiossa

Nuortenkirja / nuorten dekkari / matkaseikkailu. Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan toinen teos.

 

Kuolema Kultaisessa Kolmiossa on (varhais)teini-ikäisille suunnattu nuorten dekkari ja seikkailukirja, joka vie lukijansa Golden Triangleen Myanmarin, Laosin ja Thaimaan rajaseudulle Mekong-joen varrelle. Seutu tunnetaan yhtenä maailman pahamaineisimmista huumetuotantoalueista. Myös jalokivien salakuljetus ja laiton kauppa rehottavat. Verenpunaiset rubiinit ja valkoinen heroiini ovat Kultaisen Kolmion tappava yhdistelmä.


Kirjan päähenkilö Elsa matkustaa pahamaineiseen Kultaiseen Kolmioon isovanhempiensa mukana. Huumekaupan valtaisat voitot houkuttelevat rikosten poluille myös matkaseurueen jäseniä. Tapahtuu petos ja murha. Elsan tarkkaavaisuus paljastaa rikolliset.

Kirjan tapahtumaympäristö on todellinen ja kirjoittajan henkilökohtaisesti kokema. Kirjassa on värivalokuvakuvitus tapahtumapaikoilta . Kirja tarjoaa myös perustietoa sekä Thaimaan menneisyydestä että nykyhetkestä kuin myös Pohjois-Thaimaan elämästä ja asukkaista. Kirjan myötä tutuiksi tulevat Pohjois-Thaimaan keskeiset paikat kuten mm. Chiang Rai, Chiang Mai, Chiang Saen, Mae Sai, Kultainen Kolmio eli Golden Triangle ja Mekong-joki.

Kustantaja: Naruska Saivo Oy
1. painos 10/2013, e-kirja. ISBN 978-952-68029-3-0
Sivuja 91.
2. painos 4/2020 on 1. painettu painos. ISBN 978-952-7077-09-2
Sivuja 126.

Seikkailuja maailmalla -nuortenkirjasarjan teokset ovat itsenäisiä teoksia, joilla ei juonellista jatkumoa, joten ne ovat täysin itsenäisesti luettavissa. Sarjalle on tunnusomaista autenttinen tapahtumaympäristö ja fiktiiviseen seikkailuun liittyvä tietoaines kohdealueelta.

Sisällysluettelo

Outoja aikeita
Vuoristoheimon kylässä
Vaarallinen suunnitelma
Jalokiviä
Huumeita
Petos
Kireitä tunnelmia
Norsuleirillä ja temppelivuorella
Tatuoitu mies
Murhaaja iskee
Salaisuudet selviävät

etusivulle>>