Uusia painoksia

Painettuina painoksina on julkaistu nuortenkirjat Temppelin aarre, Vaarallista rakkautta jumalten saarella ja Seikkailu dinosaurusten maassa.

Lue lisää

  

Prinsessan sieppaus Pältsalla

Nuortenkirja / nuorten seikkailukirja, joka vie lukijansa vaellusseikkailulle Kilpisjärven ja Kolmen valtakunnan rajapyykin kautta Pältsalle, eräälle Ruotsin Pohjois-Lapin upeimmalle tunturille, ja sen jokilaaksoon. 

Kustantaja: Naruska Saivo Oy
1. painos 2011
Nidottu, kuvakansi.
Sivuja 120, runsaasti autenttisia mustavalkokuvia.
Kansikuva: Pältsajoki (Bealcanjohka) ja Pältsa-tunturi.

2. uudistettu painos e-kirjana (2013)
Värivalokuvakuvitus

Sisällysluettelo

Saanan kilpakosija
Kolmen valtakunnan rajapyykille
Seis!
Pältsan myrskyssä
Terroristi
Laukauksia!
Prinsessan sieppaus
Tilanne mutkistuu
Panttivankina
Takaa-ajo
Näkemiin Pältsa

Seikkailukirja 8-15 -vuotiaalle nuorelle!


Kolme poikaa ja yksi tyttö lähtevät vaellusretkelle Ruotsin pohjoisimpaan Lappiin. Kilpisjärveltä he vaeltavat Kolmen valtakunnan rajapyykin kautta uljaan Pältsa-tunturin maisemiin.

Seudulla sattuu lomailemaan Ruotsin kuninkaallinen prinsessa, jonka sieppaamista terroristit ovat toteuttamassa vartiosotilaista piittaamatta. Suomalaisnuoret päätyvät kansainvälisen selkkauksen keskelle. Hengenvaaraan antautuen he puuttuvat tapahtumien kulkuun ja prinsessa pelastuu.

Seikkailun ohella kirja tutustuttaa lukijansa erääseen Ruotsin upeimpaan tunturiseutuun. Kirjan lukuisat mustavalkokuvat ovat tapahtumapaikkojen suhteen autenttisia kuten kirjan kuvaama ympäristö pääosin muutoinkin.


Prinsessan sieppaus Pältsalla e-kirjana
etusivulle>>